UP10TION TURKEY  UP10TION İlk Weekly Idol Bölümü (Türkçe)  Bize Sorun~  RÖPORTAJ ÇEVİRİLERİ

31 Aralık 2015 Perşembe

[31.12.2015] Röportaj: Çok ‘Tehlikeli’ UP10TION’ın Kendi Tanıtımı

Yayın tarihi: 31.12.2015
Korece Kaynak: TV Report
İngilizce çeviri: HIGH10TION & Up10tionintl


Gelecek vadeden şarkıcılar çıkış yapmak için dinlenmeden koşturdular. 10 kişinin toplanması sadece bir yılı aşkın bir zaman aldı. Her birinin koşulları birbirinden farklıydı ama aynı hayali paylaştılar. Çıkış zamanları yaklaşırken nihayet grup neredeyse tamamlanmıştı. 5-6 üyeden oluşması bekleniyordu. Ama aman yarabbi, 10 kişi hep birlikte sahne aldı.

10 kişi ile çıkış yapan UP10TION geçtiğimiz Eylül ayında “So Dangerous” ile çıkış yaptı. Sahnede arka dansçılar olmadan da UP10TION’ın enerjisi çok güçlüydü. “İlk başta üyeler çok fazla olduğu için afalladım. Ama sahnede hakimiyet sağladılar ve onların güçlerini hissedebildim, böylece beklenmedik bir his aldık.” Ve 10 üye gururla açıklandı.

UP10TION, Shinhwa’dan Andy tarafından oluşturulan bir grup. UP10TION’ı “Shinhwa sunbaenimler ile karşılaştırıldığında, yaş ortalamaları düşük ve daha fazla sayıda insan var. Yine de, taze çekiciliklerini yayıyorlar ve taşan bir hırsları var. Her şeyden önce büyük bir dayanma gücüne sahipler.” diyerek tanıttı Andy gülümserken.

Öte yandan, TEEN TOP ile karşılaştırdığında “TEEN TOP’ın yapabildiği yüksek tempolu göz alıcı dansı yapma konusunda UP10TION’ın biraz eksiği var o yüzden daha fazla pratik yapmaları gerek. Ama TEEN TOP’tan farklı bir tarz ve renge sahip bu yüzden iki takım da sevilebilmek için kendi avantajlarına sahip.” diye övündü.


UP10TION için UP10TION nedir?

UP10TION’ın 10 üyesinin hepsi farklı kişiliklere sahip. Kişiliklerini karıştırmalarını önlemek için fanlara bizzat bunu hazırladık. “UP10TION’ın Kendi Tanıtımı”!

#Sunyoul… Tavşan Dişli; Erkeksi bir imaja sahip değil, çekiciliği berrak sesi. Hassas. Detay odaklı. Kadınsı. Gözleri güzel. Tek başına geyik gözüne benziyor. Sunyoul’un cevabı “Geyik gözü romantiktir”

# Bitto… Mochi (ünlü pirinç keki); Sesiyle farklı bir çekiciliğe sahip. Ona bakmak TV’de Teletabiler’i izlemek gibi. Sevimli. Casper ve Baek Jongwon’a benziyor. Bitto’nun cevabı “Kore yemeği olarak nitelendirildim."

#Hwanhee… Parlak; Pozitif düşünceli. Güçlü bir hisse sahip. Enerjisi taşıyor. Erkeksi bir imajı var. Hwanhee’nin cevabı “Burun deliklerim küçük”

#Wooshin…Yakışıklı; Beklendiği gibi kendisi görsel. Dışarıdan soğuk içeriden sıcak bir kişiliğe sahip. Tanıdıkça daha da eğlenceli biri. Sporda iyi olduğu için güzel bir vücudu var.
Wooshin’in cevabı “Pek bilmiyorum (kendimi).”

#Wei…Vücut ölçüsü güzel; Kafası küçük ama boyu uzun. (Güney Kore’de kafanın küçük olması güzel göründüğü anlamına geliyor.) Yakışıklı. Varını yoğunu ortaya koyuyor. Yorulmayan bir ruh. 4 boyutluluğu hissedilebilir. Duyarlılığı yoğun. Diğerlerinden farklı bir bakış açısına sahip. Temiz ve saf. Rap sözleri yazmada iyi. Wei’nin cevabı “Sunyoul ile oda arkadaşı olduğum için üzülüyorum.”

Ç/N: Temizliği sevdiği için üzgün olduğunu söylemek istiyor.


#Jinhoo… Kalın dudaklı hyung; Changwon’un yerel şivesiyle konuşma özelliğine sahip. Açık teni seksi. Şarkı söylemede ve dans etmede iyi. Soğukken ilgili biri. Ürkek yanı sevimli. Bilerek rolünü bükmüş. (Ç/N: Tam olarak ne demek istediğinden ben emin olamadım ama İngilizce çevirisinde Jinhoo’nun bazen lider gibi görünmediği için röportajcının böyle bir cümle kurduğu yazıyor.) Dongsaengleriyle (kendinden küçük üyelerle) iyi anlaşır. Dongsaenglerinden çok kendisi dongsaeng gibi. (Küçük üyelerden daha küçük gibi.) Jinhoo’nun cevabı “Üyelerim yaramaz/haylaz.”

#Kuhn… Güvenilir; Çelik gibi. Güçlü ve güvenilir. Mükemmel bir eğlence anlayışı var. Birçok kişisel yeteneğe sahip. Rap, vokal ve gülümsemeden sorumlu. Her zaman enerji verir. Sevecen. İlgili. Görgülü. Aegyo da yapar. Şans yakalar yakalamaz sıkıcı atmosferi değiştirmeye çalışır. Ağır aurası olan biri. Kuhn’un cevabı “Yine de, ben disiplin lideriyim.”

#Kogyeol… Asil; Saf. Sevecen. İyi. Hiç kızmaz. Çok fazla şey biliyor. Buddha gibi. Egzersiz yapmada da iyi olduğu için ateşli bir vücuda sahip. Uzun olduğu için basketbolda da iyi. Her şeye sabreder. Arkadaş canlısı. Her şeyi kabul eder. Açık tenli. Masum. Her şeye kucak açar. Kilise oppası imajına sahip. Kogyeol’un cevabı “Yığılmış şeylere çok fazla dırdır yaparım.”

#Xiao... Limon; Tıpkı bir limon gibi ferahlatıcı. Onunla ilgilenme isteği uyandırıyor. Akıllı. İnsanın tekrar göresi geliyor. Cidden maknae hissini veriyor. Şirin. Öylece dursa bile kıvılcım saçıyor. Xiao’nun cevabı “Utangaç biriyim. Teşekkür ederim.”

#Gyujin... Gyuvid (Genç Gyujin); Asla kızmaz. Pratik yaparken çok fazla çaba harcar ve her şeyini verir. Küçük kardeşiniz varsa tanıştırmak isteyeceğiniz bir adam. Rakibiyle karşı karşıyayken his verir. Kaşları da güzel. Gyujin’in cevabı “Tuhaf hissediyorum.”

Türkçe çeviri: Up10tion Turkey | Büşra Turhan
Not: Lütfen kaynak belirtmeden blogdan paylaşım çıkarmayın!~

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder